Cursus Beeldhouwen Eelderwolde

Op een cursus beeldhouwen leert u om zelf een bronzen beeld te maken. U leert stap voor stap met brons te werken en uw creativiteit vorm te geven. Zowel particulieren als bedrijven en instellingen zijn welkom op de cursus beeldhouwen in Haren. De deelnemers leren om zelfstandig een bronzen beeld te maken. We werken met een constructie van koperdraad, die later in brons kan worden gegoten. Uw eigen beeld maken is een zeer bevredigend creatief proces. Een idee dat in uw hoofd ontstaat, kunt u met uw eigen handen vorm geven. Het uiteindelijke beeldje is daar het tastbare resultaat van.

Cursus Beeldhouwen Individueel of in een Groep

De cursus beeldhouwen kunt u zowel individueel als in een groep volgen. Heeft u specifieke wensen op het gebied van uw vaardigheden, de duur of de vorm van de cursus?
Dan kunt u contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Voor bedrijven, vriend(inn)en groepen of families verzorg ik de cursus beeldhouwen op elke gewenste locatie.
Er kunnen maximaal 15 deelnemers deelnemen aan de cursus als deze op een door u uitgekozen locatie wordt gegeven. Samen werken met brons smeedt een band.
Een cursus of workshop is daarom uitermate geschikt als onderdeel van teambuilding of als bedrijfsuitje. Ook perfect voor vriend(inn)en of als familie activiteit.
Neem contact op met Sonja Zuurman voor meer informatie.

Cursus Beeldhouwen Groningen

Cursus Beeldhouwen: Wie, Wat & Waar?

De cursus beeldhouwen wordt gegeven door Sonja Zuurman. Als kunstenares houd ik me al jaren bezig met beeldhouwen en heb ik me steeds meer toegelegd op brons. U kunt elders op mijn website lezen over mijn werkwijze.
De cursus beeldhouwen bevat in totaal 5 lessen van 2 uur. De cursus start meerdere keren per jaar en wordt in de avond gegeven. Echter mocht de voorkeur van de deelnemers uitgaan naar de ochtend of de middag dan is dit ook mogelijk. Alle materialen zijn inclusief en u dient alleen uw inspiratie mee te nemen. U maakt een beeldje in was op een constructie van koperdraad welke ik voor u maak. Na afloop kan u het wassen beeldje meenemen om thuis te plaatsen of u kan het ook in brons laten gieten. De kosten voor het in brons gieten zijn extra.
De cursus beeldhouwen wordt of bij mij thuis in Eelderwolde nabij Groningen gegeven of voor groepen op een door u gewenste locatie. Voor meer informatie over de cursus of indien u zich wilt aanmelden, kunt u contact opnemen met Sonja Zuurman.

Uw eigen bronzen beeld maken?

Dat kan! Volg één van mijn cursussen. Zowel individueel als in groepen.