Bronzen Grafmonument

Grafmonumenten vormen een blijvende herinnering aan uw dierbare. Brons is bij uitstek geschikt om uitdrukking te geven aan gevoel. U kunt uw dierbare op die manier een plek geven in uw huis. Een op maat gemaakt grafmonument kan een prettig gedenkteken zijn aan de overledene. Het kan hierbij gaan om een gelijkend beeldje aan de hand van een foto, maar ook om een bepaald aspect dat die persoon uniek maakte. Had uw dierbare bijvoorbeeld een specifieke hobby, een lievelingsdier of een bepaalde karaktertrek? Aan de hand van uw beschrijving en beeldmateriaal vervaardig ik een uniek aandenken uit brons.

Urnen & Assieraden op Maat

De urnen en assieraden worden in samenspraak met u ontworpen. Een urn of grafmonument laten ontwerpen is een emotionele gebeurtenis. Daarom vind ik het belangrijk om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken. Vervolgens maak ik aan de hand van uw beschrijving en beeldmateriaal een ontwerp van klei. Dit model wordt beschilderd met bronskleurige verf, zodat u een goed idee krijgt van het eindresultaat. Hierna krijgt u het ontwerp te zien en is er ruimte voor aanpassingen. Als u tevreden bent met het ontwerp wordt het model vervolgens in brons gegoten.

Grafmonumenten & Gedenktekens

Grafmonumenten kunnen de vorm hebben van een urn of gedenkteken. Het monument kan dienst doen als urn, door middel van een uitsparing in het beeld waarin de as van de overledene kan worden geplaatst. Het is ook mogelijk om een bronzen gedenkplaquette of reliëf te laten maken, wat ingewerkt kan worden in een steen. Brons is een zeer duurzaam eremetaal, wat zowel binnen als buiten opgesteld kan worden. Indien u het grafmonument buiten wilt plaatsen, is het wel belangrijk het object goed te verankeren. De prijs van een grafmonument, urn of gedenkteken hangt af van het ontwerp. Neem contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een monument of gedenkteken met eeuwigheidswaarde?

Brons is een duurzaam eremetaal en in diverse vormen te realiseren.